Υλικά για 4 μερίδες:
- 2 μαρούλια Ρομάνα
- 4 κ.σ. κρουτόν
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 φιλετάκια αντζούγιας
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. γουστερ σος (θα τη βρείτε κοντά στη σόγια σος)
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- Καθαρίζουμε τα μαρούλια, τα πλένουμε, τα τινάζουμε να στραγγίσουν και κομματιάζουμε τα μεγαλύτερα φύλλα.
- Καθαρίζουμε το σκόρδο, το χοντοκόβουμε και το βάζουμε στο μίξερ μαζί με τις αντζούγιες, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και τη γούστερ σος. Περισσότερα στο mydiatrofi.gr